Ταυτότητα

Η εταιρεία Δ. Εξηνταβελόνης – Σ. Αραμπατζή είναι μια σύγχρονη μονάδα εμπορίας και επεξεργασίας κρέατος που φέρει την σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στα είκοσι χρόνια από τη λειτουργία της κατέχει ήδη μια κυρίαρχη θέση στο χώρο της Τυποποίησης και Εμπορίας Κρέατος με Σύστημα Διασφάλισης της Υγιεινής των τροφίμων και μόνιμη παρακολούθηση Κτηνιάτρου για την εγγύηση των προϊόντων της.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο τεχνικός εξοπλισμός και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, εξασφαλίζουν την συνεχόμενη άριστη ποιότητα των προϊόντων και μας δείχνουν ότι τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας θα είναι μια ιστορία επιτυχίας.

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα των προϊόντων σε κρέατα Ελληνικά αλλά και από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι σε θέση να σας τα προσφέρει σε οποιαδήποτε μορφή τα χρειάζεστε.

Τα προϊόντα διατίθενται σε νωπή ή κατεψυγμένη μορφή και βάρος πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας έχουν μελετηθεί και κατασκευασθεί με βάσει τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές.

Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, που ακολουθεί τις αυστηρές προδιαγραφές της ΕΟΚ, επιτρέπει την απρόσκοπτη ροή των σταδίων παραγωγής με ταυτόχρονο απόλυτο έλεγχο.

Βόειο κρέαςΕλληνικό ή εισαγόμενο βόειο κρέας, φρέσκο η φρέσκα-κατεψυγμένο.
Τορτουγκίτα (ή πάπια)
Τρανς
Ποντίκι
Λάππα
Φιλέτο (ΚΤΨ)
Κιλότο
Κιμάς
Συκώτι
Στρογγυλό
Μπριζόλα (Μ/Ο)
Μπριζόλα (Χ/Ο)
Σπάλα
Μπούτι


Κοτόπουλο


Σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από κοτόπουλο, φρέσκα ή φρεσκο-κατεψυγμένα.

Γύρος
Ολόκληρο
Φιλέτο στήθος
Φιλέτο μπούτι
Φτερούγες
Σουβλάκι χειροποίητο
Σουβλάκι μηχανής
Ρολό


Κρεατοσκευάσματα


Παρασκευάζουμε για εσάς προϊόντα με μοναδική γεύση και απίστευτη τιμή.
Μπιφτέκι χειροποίητο
Μπιφτέκι hαmburger
Μπιφτέκι γραβιέρας
Μπιφτέκι γεμιστό
Σουτζουκάκι
Κεμπάπ
Λουκάνικο χωριάτικο
Λουκάνικο Φρανκφούρτης


BBQ Box

Η εταιρεία μας, για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί και σας προσφέρει (μέσω των συνεργατών της) ένα ολοκληρωμένο πακέτο (box) με κρέατα για να τα ψήσετε στη σχάρα (BBQ).


Το πακέτο μπορεί να διαμορφωθεί και από εσάς προσθέτοντας περισσότερη ποσότητα σε όλα ή κάποιο είδος ή αλλάζοντας κάποιο είδος με ένα άλλο ή αυξάνοντας την ποσότητα σε κάποιο είδος αφαιρώντας κάποιο άλλο.

Για επαγγελματίες ή συλλόγους

Ειδικά για ξενοδοχεία, camping και συλλόγους ή σωματεία, μπορείτε να μα δώσετε τον αριθμό ατόμων που θέλετε να απολαύσουν τα προϊόντα μας ή ακόμα και ειδικό ενδιαφέρον για συγκριμένα προϊόντα και να σας αποστείλουμε μία μοναδική προσφορά που σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Ποιότητα Για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας μας απέναντι στον καταναλωτή, έχουμε αυστηρούς ελέγχους από την στιγμή της παραλαβής έως τα στάδια της επεξεργασίας , της συσκευασίας και της διάθεσης.
Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 / 2005, καθώς και το σύστημα ιχνηλασιμότητας που εκτελείται από τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνολόγους τροφίμων της εταιρείας μας σε όλα τα στάδια παραγωγής.
Η συνεχής ψύξη όλων των χώρων, όσο και τα συστήματα απολύμανσης και υγιεινής των μηχανημάτων παραγωγής που είναι εναρμονισμένα με τις τελευταίες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης , μας κάνουν να μπορούμε να διασφαλίζουμε την απόλυτη υγιεινή σε όλα τα στάδια της παραγωγικής μας διαδικασίας.
Οι άνετοι αποθηκευτικοί χώροι, ελεγχόμενης ψύξης, επιτρέπουν την διατήρηση ιδανικής αποθεματικής ποσότητας προϊόντων, ώστε να καλύπτεται άμεσα η οποιαδήποτε εμβόλιμη ζήτηση.
Η επιχείρηση εκτός από την εφαρμογή των υπαρχόντων Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας έχει θεσπίσει πρόσθετους εσωτερικούς μηχανισμούς ελέγχου για τη διαρκή βελτίωση τους.