Η Ταυτότητά μας

Η εταιρεία Δ. Εξινταβελώνης - Σ. Αραμπατζής είναι μια σύγχρονη μονάδα εμπορίας και επεξεργασίας κρέατος που φέρει τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του, κατέχει ήδη δεσπόζουσα θέση στον τομέα της τυποποίησης και εμπορίας κρέατος με σύστημα διασφάλισης της υγιεινής των τροφίμων και μόνιμη κτηνιατρική παρακολούθηση για την εγγύηση των προϊόντων της.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο τεχνικός εξοπλισμός και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, διασφαλίζουν τη συνεχή άριστη ποιότητα των προϊόντων και μας δείχνουν ότι τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας θα είναι μια ιστορία επιτυχίας.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε κρέας ελληνικά αλλά και από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι σε θέση να σας τα προσφέρει σε οποιαδήποτε μορφή χρειάζεστε.

Τα προϊόντα διατίθενται σε φρέσκια ή κατεψυγμένη μορφή και βάρος σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βάση τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας, ο οποίος ακολουθεί τις αυστηρές προδιαγραφές της ΕΟΚ, επιτρέπει την ομαλή ροή των σταδίων παραγωγής με ταυτόχρονο απόλυτο έλεγχο.

Βοδινό κρέας

Ελληνικό ή εισαγόμενο βόειο κρέας, νωπό ή φρεσκοκατεψυγμένο. Tortugita (ή πάπια)
Μεταφ
Δικέφαλος μυς
Λάππα Φιλέτο (KTI)
Κιλότα
Κιμάς
Συκώτι
Γύρος
Μπριζόλα (M / O)
Μπριζόλα (Χ / O)
Σπάλα
Μήρος

Κοτόπουλο

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κοτόπουλου, φρέσκου ή φρεσκοκατεψυγμένου.
Γύρος
ΟΛΟΚΛΗΡΟ
Φιλέτο στήθους
Φιλέτο μηρών
Παρασκήνια
Σουβλάκι χειροποίητο
Σουβλάκι μηχανής
Ρολό


Προϊόντα κρέατος

Ετοιμάζουμε για εσάς προϊόντα με μοναδική γεύση και απίστευτη τιμή.

Χειροποίητο μπιφτέκι
Μπιφτέκι χάμπουργκερ
Μπιφτέκι Gruyere
Μπιφτέκι γεμιστό
Suzuki
Κεμπάπ
Ρουστίκ λουκάνικο
Λουκάνικο Φρανκφούρτης

Κουτί μπάρμπεκιου

Η εταιρεία μας, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και σας προσφέρει (μέσω των συνεργατών της) ένα πλήρες πακέτο (κουτί) με κρέας στο γκριλ (BBQ).

Το πακέτο μπορεί επίσης να διαμορφωθεί αν προσθέσετε περισσότερη ποσότητα σε όλα ή ένα αντικείμενο ή αλλάξετε ένα στοιχείο σε άλλο ή αυξήσετε την ποσότητα σε ένα αντικείμενο αφαιρώντας ένα άλλο.

Για επαγγελματίες ή συλλόγους

Ειδικά για ξενοδοχεία, κάμπινγκ και κλαμπ ή ενώσεις, μπορείτε να μου δώσετε τον αριθμό των ατόμων που θέλετε να απολαύσουν τα προϊόντα μας ή ακόμα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συγκεκριμένα προϊόντα και θα σας στείλουμε μια μοναδική προσφορά που σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Ποιότητα Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας μας στον καταναλωτή, έχουμε αυστηρούς ελέγχους από τη στιγμή της παραλαβής έως τα στάδια επεξεργασίας, συσκευασίας και διάθεσης.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων ISO 22000/2005, καθώς και του συστήματος ιχνηλασιμότητας που εκτελούν οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνολόγοι τροφίμων της εταιρείας μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Η συνεχής ψύξη όλων των χώρων, καθώς και τα συστήματα απολύμανσης και υγιεινής των μηχανημάτων παραγωγής που είναι εναρμονισμένα με τις τελευταίες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μας καθιστούν ικανά να διασφαλίσουμε την απόλυτη υγιεινή σε όλα τα στάδια της παραγωγικής μας διαδικασίας.

Οι άνετοι χώροι αποθήκευσης, η ελεγχόμενη ψύξη, επιτρέπουν τη διατήρηση μιας ιδανικής εφεδρικής ποσότητας προϊόντων, προκειμένου να καλυφθεί άμεσα κάθε εμβολιασμένη ζήτηση.

Η εταιρεία εκτός από την εφαρμογή των υφιστάμενων Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας έχει θεσπίσει επιπλέον μηχανισμούς εσωτερικού ελέγχου για τη συνεχή βελτίωσή τους.